De ce să călătorești în București

Capitala țării este de departe unul dintre cele mai vizitate orașe din țară. Recunoscut pentru:  obiectivele turistice;  cazarea in apartamente in regim hotelier la preț accesibil; divertisment cât cuprinde, București se află în topul preferințelor turiștilor.

Iată de ce să vizitezi capitala

Obiective turistice

În capitală se află numeroase obiective istorice de o frumusețe și istorie aparte. Palatul Parlamentului, Arcul de Triumf sau Ateneul Român sunt doar câteva dintre acestea. Străinii de pretutindeni sunt vrăjiți de arhitectura deosebită și de istoria acestor edificii. Hanul cu Tei și Hanul Manuc au devenit și ele obiective turistice datorită formei pe care și-au păstrat-o peste ani. Turiștii dornici să deguste preparate tradiționale precum boierii de odinioară se îndrăgostesc la prima vedere de aceste locații.

Muzee

În București se află numeroase muzee ce ascund fragmente de istorie păstrate intacte de-a lungul veacurilor. Muzeul Țăranului Român reprezintă o copie fidelă a stilului de viață țărănesc de altă dată. Aici poți admira casele și porturile populare din toate regiunile țării. Uneltele și obiectele casnice ne înfățișează modul în care trăiau țăranii pe vremuri.  Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa găzduiește milioane de exemplare de vertebrate și nevertebrate. Aici poți admira roci și minerale unice dar și expoziții temporare.

Parcuri

Capitala este locul în care se regăsesc cele mai mari și mai frumoase parcuri din țară. Parcul Cișmigiu sau Parcul Herăstrău sunt vestite pentru frumusețea lor. Dimensiunile impresionante permit refugierea turiștilor de agitația urbană. Aici te poți relaxa plimbându-te pe aleile înconjurate de verdeață sau poți face o plimbare cu hidrobicicleta pe lacurile din parcuri. Grădinile de aici, special amenajate, pot fi adevărate oaze de relaxare în natură.

Centrul Vechi

De departe locul preferat al turiștilor este Centrul Vechi. Aici te poți plimba nestingherit pe aleile pietonale, admirând arhitectura clădirilor din jur. Terasele și cafenele te așteaptă să savurezi o cafea delicioasă, perfectă după o plimbare îndelungată. Seara, de jur împrejur începe să răsune muzica de la cluburile din zonă. Toată noaptea, întreaga zonă vuiește de petrecăreți dornici de distracție pe acorduri de muzică.

Cinematografe

Cinematografele reprezintă principala atracție deoarece aici rulează în premieră cele mai noi filme. Indiferent în ce perioadă a anului sosești, va putea merge la cel puțin o premieră de film.

Evenimente importante

În București au loc cele mai importante evenimente. Fie că îți place să mergi la conferințe de business, spectacole, concerte sau festivaluri aici ai de unde alege. Așadar, atunci când vii în capitală nu uita să bifezi evenimentele la care tot visezi să ajungi.

Apartamente in regim hotelier Bucuresti

Călătoria în capitală nu poate fi perfectă fără un loc potrivit de cazare. MRG Apartments dispune de apartamente in regim hotelier Bucuresti disponibile în mai multe zone ale orasului. Cu un design modern, acestea sunt complet mobilate și utilate pentru un confort sporit. Indiferent de zona ta de interes, acum poți beneficia de locații moderne la un preț avantajos.

Latest Post

Top 5 Highest Paying Jobs for MBA Graduates in India

One of the most popular degrees is the Master of Business Administration because it offers the best salary packages...

Experts’ Guide to Deliver an Engaging Speech in English Language

The key ingredient to deliver an effective speech in English language is the self confidence that reflects through the...

Khelo 24 Bet Review

Khelo24Bet is basically a site for gambling that has a large selection of games. Before you decide to join...

The Best Strategy For Profit in Aviator

There are many great tricks and tips to make a profit with Aviator, whether you're playing from your smartphone...

All You Should Know About Air Track Mats That Are Used By Athletes, Gymnasts, And Other Fitness Enthusiasts

Air track is one of the most basic and affordable types of home gym equipment. It is used by...

All You Need To Know About Brogue Shoes

Any lady who follows the primary fashion weeks' catwalks closely knows that the designers like to experiment with new...

Must read

Top 5 Highest Paying Jobs for MBA Graduates in India

One of the most popular degrees is the Master...

Experts’ Guide to Deliver an Engaging Speech in English Language

The key ingredient to deliver an effective speech in...

Hiboox.netRELATED
Latest Magazine News